Entreprenørkørsel

Entreprenørkørsel

Entreprenørkørsel hos P.L. Jessen

I forbindelse med vores alsidige arbejdsfelt har vi en bred viden og erfaring, der gør os i stand til at hjælpe vores kunder med de fleste opgaver. Vi har udstyret til at hjælpe dig med det, dine byggeopgaver kræver. Ved entreprenørkørsel tilbyder vi primært kørsel med råstoffer som sand, grus og jord, men også andre byggematerialer. Vi kan transportere det hele, og vi leverer både til private, der er i gang med en omlægning af haven eller en renovering af huset, samt kører vi ud og leverer projekttransporter til større erhvervsbyggerier. Fra vores placering på Røde Banke lidt uden for Fredericia, nær Kolding, Vejle og Middelfart, er det nemt at komme rundt til mange kunder, både private og erhvervsvirksomheder, så vi kan møde dig, lige hvor du har brug for det, og hvor det passer dig bedst.

Vores udstyr

Hos P.L. Jessen har vi et bredt spekter af entreprenørbiler. Blandt vores 16 biler er der både 3 og 4-akslede biler med kran og grab, samt 3 og 4-akslede biler med kærre til sand- og jordkørsel. Dertil har vi tipsættevogne med plasticbund, der bruges til transport og aflæsning af materialer, samt harddox tipsættevogne til kørsel med tungt materiel som betonklodser, jern mm.

Få et uforpligtende tilbud og lad os klare opgaven

Vi dækker de fleste behov inde for entreprenørkørsel. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på entreprenørkørsel fra et erfarent transportfirma. Vi står til rådighed året rundt, døgnet rundt. Har du brug for sparring, råd eller vil du gerne lave en aftale med det samme? Ring til os på 75 92 52 88 eller send os en mail til hj@pljessen.dk. Vil du ringes op angående en fremtidig transport- eller entreprenørkørselsopgave, eller har du brug for svar på nogle spørgsmål angående en opgave, kan du også skrive direkte til os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside. Udfylder du formularen, sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud på, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er sikre på, at vi sammen kan komme frem til den bedste løsning for dig, så dit byggeprojekt lykkes bedst muligt. P.L. Jessen løser dine transportopgaver sammen med dig.

Ring til os på 75 92 52 88 Eller brug nedenstående kontakt formular