test

Containere

Leje af container

Containere til byggeriet, haveaffald eller opbevaring

Er du i gang med et større byggeri, omlægning af haven eller har du bare brug for lidt ekstra opbevaringsplads for en stund, kan du få hjælp hos os. Hos P.L. Jessen er vi leveringsdygtige i containere til mange forskellige formål. Vi udlejer og leverer alle former for affaldscontainere til byggeriet og hjælper dig med at komme af med dit byggeaffald.

Udover containere til byggeaffald, udlejer vi også skibscontainere til opbevaring. Ved at leje en container kan du nemt og sikkert få opbevaret dine ting i den periode, du har byggerod i huset. Lejer du en opbevaringscontainer hos os, kan du selv vælge, om containeren skal opbevares på egen adresse, eller om du ønsker at leje en containerplads på et af vores lukkede arealer. Begge dele sikrer dig en nem og sikker opbevaringsløsning, hvor du har alle dine ting samlet ét sted.

Containerleje

At leje en container giver rigtig god mening når man står midt i et byggerod. Vælger du at leje en container, vil den nemlig blive leveret direkte til dig efter dit ønske samt afhentet igen, når du er færdig med at bruge den.

Med en beliggenhed lidt uden for Fredericia, nær Kolding Vejle og Middelfart, har vi kort til mange steder rundt i landet. Derfor har vi også en stor kundebase, vi kører ud til ved opgaver. Vi kører ofte til opgaver lokalt i Fredericia, men vi betjener dagligt vores kunder både i trekantsområdet og resten af Danmark. Vores kunders behov når også ud over grænserne, så vi kommer også rundt i resten af Europa.

Prisen for at leje en container hos os vil afhænge af flere forskellige variabler. Først og fremmest vil prisen selvfølgelig afhænge af, hvor længe du har brug for at leje containeren, samt hvor langt vi skal køre for at bringe den og senere hente den hos dig efter færdigt brug. Kontakt os og hør mere om muligheden for containerleje og prisen derpå.

Byggeplads med begrænset plads


Bor du et sted, hvor en større kran ikke kan komme til for at fjerne byggeaffald, skal du selvfølgelig ikke bære det hele ud. Hos P.L. Jessen tilbyder vi leje af små håndværkercontainere, som kan bruges til at få fjernet murbrokker eller andet byggeaffald fra byggepladsen, hvor en kran ikke kan komme til. Få lettet arbejdsbyrden og få gjort din byggeproces nemmere og mere bekvem.

Med vores årelange erfaring kan vi rådgive dig i affaldsløsninger, der både er miljømæssige korrekte og økonomisk effektive. Vi har stor indsigt i de forskellige myndighedskrav, der gør sig gældende indenfor forskellige former for affald og deres korrekte håndtering – både nationalt og ude i de enkelte kommuner.

Lad os give dig råd og vejedning dig både til planlægning af et nyt projekt samt undervejs i byggeprocessen, hvor du har brug for at få dit affald håndteret på den bedst mulige måde.

 

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag hvis du har brug for leje af containere. Som nævnt har vi base i Fredericia, hvorfra vi hjælper mange kunder i Kolding, Vejle og Middelfart, men vores service gælder også for dig der er beliggende udenfor Trekantsområdet. Kontakt os på Tlf: 75 92 52 88, eller send os en mail på hj@pljessen.dk så finder vi en løsning i fællesskab.

Ring til os på 75 92 52 88 Eller brug nedenstående kontakt formular